Blogg

Du får en fantastik solbränna!

Det är vad våra kunder säger, och det gör oss väldigt stolta! Bilder ljuger inte, och om du vill ha en djup och varaktig solbränna, ger vi dig nu möjlighet att få ett GRATIS paket. Erbjudandet gäller för de närmaste 24 timmarna!

GARANTI FÖR DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår bästa betakaroten till HALVA PRISET!

Gyllenbrun hudton i sommar!

Vi på betakaroten.se firar 10 års jubileum - och det gör vi med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår Betakaroten Premium GRATIS under de senaste två veckorna i Juni!

– Helt fantastiskt solbränna!

Kommentarerna från kunder som testat Betakaroten Premium är övertygande. Den här varianten av betakaroten gör att man kan vistas längre i solen utan att bli bränd. Dessutom får du en djupare och mycket mer varaktig solbränna!

Detta kan du förvänta dig av Betakaroten Premium™

Med Betakaroten Premium lägger du grunden till en djup och varaktig solbränna. Dessutom skyddar du din hud. Så fungerar det!

SOLBRÄNNAN BLIR PERFEKT OCH VARAR LÄNGRE!

Betakaroten Premium är en skräddarsydd produkt för alla som vill ha en djup och varaktig solbränna. Vi ger dig vår Betakaroten Premium GRATIS under de senaste två veckorna i Juni!

– Djup och fin solbränna i flera månader!

- Jeg kan varmt rekommendera att äta Betakaroten inför sommaren. Det är så himla bra! Det har gett mig en brunare hudton, och det blir verkligen stor skillnad.

Betakaroten Premium

Bestill Betakaroten Premium

Prøv nå til 189,–

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.