Ingen bindningstid
Snabb leverans
Gratis frakt
Norsk leverantör

GARANTI FÖR DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår bästa betakaroten till HALVA PRISET!

you're 21!-7-3

Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Betakaroten Premium har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi vårt 10-årsjubileum, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

I hela Mars ger vi dig Betakaroten Premium för HALVA PRISET. Begränsat antal produkter till 189 kr!

Vi ger dig en garanti för djup och varaktig solbränna med Betakaroten Premium. Men du borde börja nu!

Betakaroten Premium™ kan betraktas som en lyxprodukt. Det finns ingen liknande produkt på marknaden. Intag av Betakaroten Premium hjälper till att förbereda huden för solen, och det är fördelaktigt att börja intaget tidigt på året. Det bidrar till en fräsch och fin solbränna samtidigt som du lägger grunden för årets sommarfärg.

Kvaliteten är verkligen premium – och det som står i centrum är fin solbränna och solskydd. Du får en gyllenbrun hudton som varar längre!

9 av 10 får en mer hållbar solbränna

Vi ger dig en garanti för djup och varaktig solbränna. Vår undersökning visar att 9 av 10 kunder får en djupare och mer hållbar solbränna med Betakaroten Premium.

Köp nu, begränsat antal produkter till HALVA PRISET

Detta betakarotentillskott är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande! Du lägger grunden för en perfekt solbränna om du börjar nu.

Vi rekommenderar att du startar nu

Med Betakaroten Premium kan vi garantera att du får en djup och varaktig solbränna. Vi rekommenderar alla våra kunder att börja nu. Vi ger dig en garanti för djup och varaktig solbränna med Betakaroten Premium. Då blir du verkligen brun!

Köp nu, begränsat antal produkter till 50% rabatt!

Nu-3-2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

SUNNY BEARS TILL HALVA PRISET MELLAN 15-31 MAJ!

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna!

– Jag får en härlig solbränna!

Med Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna. Solen är redan stark i stora delar av landet, så vår rekommendation är att du börjar nu.

DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA MED SUNNY BEARS!

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum med ett oslagbart erbjudande: Härliga Sunny Bears till HALVA PRISET!