Ingen bindningstid
Snabb leverans
Gratis frakt
Norsk leverantör

SOLBRÄNNAN BLIR PERFEKT OCH VARAR LÄNGRE!

Betakaroten Premium är en skräddarsydd produkt för alla som vill ha en djup och varaktig solbränna. Vi ger dig vår Betakaroten Premium GRATIS under de senaste två veckorna i Juni!

2

Du hörde rätt! Vi firar vårt 10-årsjubileum, och de senaste 2 veckorna i Juni ger vi dig Betakaroten Premium för 0kr. Med Betakaroten Premium kan vi garantera att du får en djup och varaktig solbränna i sommar!

Betakaroten Premium™ kan betraktas som en lyxprodukt. Det finns ingen liknande produkt på marknaden. Produkten skyddar huden mot den starka solen, samtidigt som du blir ännu brunare. Allt fler av våra kunder säger så, och det gör oss minst sagt stolta!

Du får en gyllenbrun hudton som varar längre!

9 av 10 får en mer hållbar solbränna

Vi ger dig en garanti för djup och varaktig solbränna. Vår undersökning visar att 9 av 10 kunder får en djupare och mer hållbar solbränna med Betakaroten Premium!

GRATIS de senaste två veckorna i Juni!

Detta betakarotentillskott är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande! Du lägger grunden för en perfekt solbränna om du börjar nu.

Få en djup och varaktig solbränna!

Med Betakaroten Premium kan vi garantera att du får en djup och varaktig solbränna i sommar. Om du börjar ditt intag nu kan du vara säker – då lägger du en grund som är svår att överträffa!

Dra nytta av GRATIS erbjudandet – fyll i formuläret.

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE! Skynda att fynda, begränsat antal produkter.

NÅ KUN
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

SUNNY BEARS TILL HALVA PRISET MELLAN 15-31 MAJ!

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna!

Garanti för djup och varaktig solbränna!

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna. Solen är redan stark i stora delar av landet, så vår rekommendation är att du börjar nu.

DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA MED SUNNY BEARS!

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum med ett oslagbart erbjudande: Härliga Sunny Bears till HALVA PRISET!