Ingen bindningstid
Snabb leverans
Gratis frakt
Norsk leverantör

– Djup och fin solbränna i flera månader!

- Jeg kan varmt rekommendera att äta Betakaroten inför sommaren. Det är så himla bra! Det har gett mig en brunare hudton, och det blir verkligen stor skillnad.

Untitled design-167

– Jag gav det en chans och det ångrar jag inte! Det är många av mina vänner som påpekar min fina färg, och i butikerna när jag provar kläder och handlar är det många expediter som undrar «vart resan gick sist». Ett annat plus som jag märkt är att man blir så otroligt mycket lättare brun när man är i solen.

Färgen blir också väldigt jämn och fin, och äntligen «sätter» sig färgen även i ansiktet, och stannar kvar! Jag har bara gott att säga om Betakaroten Premium, säger Anna från Stockholm.

Djup och varaktig solbränna

Vid regelbundet intag stimulerar betakarotenet pigmenten i huden, vilket bidrar till att du får en fin och gyllenbrun färg snabbare än om du solar utan. Ett intag av betakaroten innan, under och efter intensiva perioder av solande bidrar helt enkelt till att man blir brun snabbare, samtidigt som färgen varar längre.

Betakaroten Premium kan betraktas som en lyxprodukt. Det finns ingen liknande produkt på marknaden för solbränna. Kvaliteten är verkligen premium – och det som står i centrum är fin solbränna och solskydd.

Bli brun snabbt – utan att bränna dig

– Efter att jag började blir jag inte bränd längre. Jag kan stanna längre i solen och jag får en djup och gyllenbrun färg. Det är perfekt, säger Erica.


– Jag har tidigare använt andra betakarotenprodukter, men har aldrig upplevt den effekt jag fick av Betakaroten Premium!

Djup och varaktig solbränna

Vår vision var att utveckla en produkt med maximal effekt för nordisk hud. Detta betakarotentillskott är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande!

Med Betakaroten Premium kan vi garantera att du får en djup och varaktig solbränna i sommar. Solen är redan stark och vi uppmanar dig därför att börja nu. Då lägger du en grund som är svår att överträffa!

Just nu har vi en KAMPANJ – du får prova till HALVA PRISET!

Nu endast
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

SUNNY BEARS TILL HALVA PRISET MELLAN 15-31 MAJ!

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna!

Garanti för djup och varaktig solbränna!

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna. Solen är redan stark i stora delar av landet, så vår rekommendation är att du börjar nu.

DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA MED SUNNY BEARS!

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum med ett oslagbart erbjudande: Härliga Sunny Bears till HALVA PRISET!