– Djup och fin solbränna i flera månader!

- Jeg kan varmt rekommendera att äta Betakaroten inför sommaren. Det är så himla bra! Det har gett mig en brunare hudton, och det blir verkligen stor skillnad.

Untitled design-167

– Jag gav det en chans och det ångrar jag inte! Det är många av mina vänner som påpekar min fina färg, och i butikerna när jag provar kläder och handlar är det många expediter som undrar «vart resan gick sist». Ett annat plus som jag märkt är att man blir så otroligt mycket lättare brun när man är i solen.

Färgen blir också väldigt jämn och fin, och äntligen «sätter» sig färgen även i ansiktet, och stannar kvar! Jag har bara gott att säga om Betakaroten Premium, säger Anna från Stockholm.

Djup och varaktig solbränna

Vid regelbundet intag stimulerar betakarotenet pigmenten i huden, vilket bidrar till att du får en fin och gyllenbrun färg snabbare än om du solar utan. Ett intag av betakaroten innan, under och efter intensiva perioder av solande bidrar helt enkelt till att man blir brun snabbare, samtidigt som färgen varar längre.

Betakaroten Premium kan betraktas som en lyxprodukt. Det finns ingen liknande produkt på marknaden för solbränna. Kvaliteten är verkligen premium – och det som står i centrum är fin solbränna och solskydd.

Bli brun snabbt – utan att bränna dig

– Efter att jag började blir jag inte bränd längre. Jag kan stanna längre i solen och jag får en djup och gyllenbrun färg. Det är perfekt, säger Erica.


– Jag har tidigare använt andra betakarotenprodukter, men har aldrig upplevt den effekt jag fick av Betakaroten Premium!

Djup och varaktig solbränna

Vår vision var att utveckla en produkt med maximal effekt för nordisk hud. Detta betakarotentillskott är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande!

Med Betakaroten Premium kan vi garantera att du får en djup och varaktig solbränna i sommar. Solen är redan stark och vi uppmanar dig därför att börja nu. Då lägger du en grund som är svår att överträffa!

Just nu har vi en KAMPANJ – du får prova till HALVA PRISET!

Nu endast
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Du får en fantastik solbränna!

Det är vad våra kunder säger, och det gör oss väldigt stolta! Bilder ljuger inte, och om du vill ha en djup och varaktig solbränna, ger vi dig nu möjlighet att få ett GRATIS paket. Erbjudandet gäller för de närmaste 24 timmarna!

GARANTI FÖR DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår bästa betakaroten till HALVA PRISET!

Gyllenbrun hudton i sommar!

Vi på betakaroten.se firar 10 års jubileum - och det gör vi med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår Betakaroten Premium GRATIS under de senaste två veckorna i Juni!