Gyllenbrun hudton i sommar!

Vi på betakaroten.se firar 10 års jubileum - och det gör vi med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår Betakaroten Premium GRATIS under de senaste två veckorna i Juni!

GRATIS-4

Betakaroten Premium™ kan betraktas som en lyxprodukt. Det finns ingen liknande produkt på marknaden. Kvaliteten är verkligen premium – och det som står i centrum är fin solbränna och solskydd.

Betakaroten Premium har tagits fram för dig som vill få ut det bästa av sommaren. Produkten skyddar huden mot den starka solen, samtidigt som du blir ännu brunare. Du får en gyllenbrun hudton som varar längre!

9 av 10 får en mer hållbar solbränna

Kommentarerna från kunder som testat Betakaroten Premium är övertygande; 9 av 10 kunder bekräftar att solbränna kommer snabbare och varar längre!

GRATIS i två veckor

Detta betakarotentillskott är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande!

Vi firar vårt 10-årsjubileum genom att ge alla nya kunder möjlighet att prova gratis, du betalar bara för frakt. Erbjudandet gäller under de senaste 2 veckorna i juni!

Få en djup och varaktig solbränna!

Med Betakaroten Premium kan vi garantera att du får en djup och varaktig solbränna i sommar. Om du börjar ditt intag nu kan du vara säker – då lägger du en grund som är svår att överträffa!

Dra nytta av GRATIS erbjudandet – fyll i formuläret.

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE! Skynda att fynda, begränsat antal produkter.

NÅ KUN
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Du får en fantastik solbränna!

Det är vad våra kunder säger, och det gör oss väldigt stolta! Bilder ljuger inte, och om du vill ha en djup och varaktig solbränna, ger vi dig nu möjlighet att få ett GRATIS paket. Erbjudandet gäller för de närmaste 24 timmarna!

GARANTI FÖR DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår bästa betakaroten till HALVA PRISET!

– Helt fantastiskt solbränna!

Kommentarerna från kunder som testat Betakaroten Premium är övertygande. Den här varianten av betakaroten gör att man kan vistas längre i solen utan att bli bränd. Dessutom får du en djupare och mycket mer varaktig solbränna!