– Jag får en härlig solbränna!

Med Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna. Solen är redan stark i stora delar av landet, så vår rekommendation är att du börjar nu.

you're 21!-16-2

Vi ger dig en garanti för djup och varaktig solbränna med Betakaroten Sunny Bears. Men du borde börja nu!

Sunny Bears till HALVA PRISET!

I juni ger vi dig Sunny Bears för endast 169 kroner för ett provpaket! Begränsat antal produkter. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Sunny Bears har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder.

– Ger en härlig solbränna!

Betakaroten Sunny Bears är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande! Du lägger grunden för en perfekt solbränna om du börjar nu.

Sofie: Härlig solbränna!

– Jag har redan använt betakaroten under ganska lång tid, nästan 3 år. Jag kan därför skriva om att ta betakaroten med goda erfarenheter! Nu har jag uppgraderat till Sunny Bears, de smakar som godis och de ger en underbar solbränna!

Vi rekommenderar alla våra kunder att börja nu. Vi ger dig en garanti för djup och varaktig solbränna med Betakaroten Sunny Bears. Och björnarna smakar också fantastiskt gott!

Köp nu, begränsat antal produkter till 50% rabatt! Du betalar bara 169:- för ett provpaket. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Nu-4-3
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

SUNNY BEARS TILL HALVA PRISET MELLAN 15-31 MAJ!

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna!

DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA MED SUNNY BEARS!

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum med ett oslagbart erbjudande: Härliga Sunny Bears till HALVA PRISET!

GYLLENBRUN HUDTON MED SUNNY BEARS!

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Härliga Sunny Bears till HALVA PRISET!