Du får en fantastik solbränna!

Det är vad våra kunder säger, och det gör oss väldigt stolta! Bilder ljuger inte, och om du vill ha en djup och varaktig solbränna, ger vi dig nu möjlighet att få ett GRATIS paket. Erbjudandet gäller för de närmaste 24 timmarna!

Copy of Vi feirer 10 år-8

Ja, du hörde rätt. Vi firar vår 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande:

Idag ger vi dig Betakaroten Premium för 0kr. Du betalar bara 79kr för frakt. Betakaroten Premium™ kan betraktas som en lyxprodukt. Det finns ingen liknande produkt på marknaden. Kvaliteten är verkligen premium – och det som står i centrum är fin solbränna och solskydd. Vi garanterar att du får en djup och varaktig solbränna med Sveriges bästa betakaroten

9 av 10 får en mer hållbar solbränna

Kommentarerna från kunder som testat Betakaroten Premium är övertygande. Vår undersökning visar att 9 av 10 kunder får en djupare och mer hållbar solbränna med Betakaroten Premium.

Prova det gratis idag!

Detta betakarotentillskott är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande! Du får en perfekt solbränna med Betakaroten Premium.

Djup och varaktig solbränna här!

Betakaroten Premium består av totalt 15 mg. betakaroten kombinerat med de allra bästa aktiva ingredienserna för din hud. Produkten är skapad för de som vill ha det bästa utav sommaren! Produkten skyddar huden mot den starka solen, samtidigt som du blir ännu brunare. Du får en gyllenbrun hudton som varar längre!

Dra nytta av GRATIS erbjudandet – och kom igång nu!

NÅ KUN (1)
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

GARANTI FÖR DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår bästa betakaroten till HALVA PRISET!

Gyllenbrun hudton i sommar!

Vi på betakaroten.se firar 10 års jubileum - och det gör vi med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår Betakaroten Premium GRATIS under de senaste två veckorna i Juni!

– Helt fantastiskt solbränna!

Kommentarerna från kunder som testat Betakaroten Premium är övertygande. Den här varianten av betakaroten gör att man kan vistas längre i solen utan att bli bränd. Dessutom får du en djupare och mycket mer varaktig solbränna!