DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA MED SUNNY BEARS!

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum med ett oslagbart erbjudande: Härliga Sunny Bears till HALVA PRISET!

you're 21!-3-2

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna. Solen är redan stark i stora delar av landet, så vår rekommendation är att du börjar nu. Då lägger du grunden till den perfekta solbrännan!

Sunny Bears ger en underbar solbränna!

I juni ger vi dig Sunny Bears för HALVA PRISET. Endast 169 kroner för ett provpaket! Begränsat antal produkter. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Sunny Bears har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder.

Vi ger dig en garanti för djup och varaktig solbränna med Betakaroten Sunny Bears. Men du borde börja nu!

– Gav mig en fantastisk solbränna!

Betakaroten Sunny Bears är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande! Du lägger grunden för en perfekt solbränna om du börjar nu.

Martine: – Fantastisk solbränna!

– Drömmen är en djup och fin solbränna. Och det får jag med Sunny Bears! Sunny Bears är perfekta, för dessa tuggar du bara. Det smakar godis, och det är ett stort plus, säger Martine.

Vi rekommenderar alla våra kunder att börja nu. Vi ger dig en garanti för djup och varaktig solbränna med Betakaroten Sunny Bears. Köp nu, begränsat antal produkter till 50% rabatt! Du betalar bara 169:- för ett provpaket. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

Nu-4-3
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

SUNNY BEARS TILL HALVA PRISET MELLAN 15-31 MAJ!

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna!

– Jag får en härlig solbränna!

Med Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna. Solen är redan stark i stora delar av landet, så vår rekommendation är att du börjar nu.

GYLLENBRUN HUDTON MED SUNNY BEARS!

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Härliga Sunny Bears till HALVA PRISET!