Detta kan du förvänta dig av Betakaroten Premium™

Med Betakaroten Premium lägger du grunden till en djup och varaktig solbränna. Dessutom skyddar du din hud. Så fungerar det!

20190320dellia21425

Betakaroten skyddar bland annat huden mot soleksem och solskador. Betakaroten är ett färgämne som tillhör gruppen karotenoider. Betakaroten omvandlas till vitamin A i kroppen och färgämnet lagras i hudcellerna där underhudsfettet färgas gyllenbrunt. Det gör att huden blir brunare när kroppen exponeras för solljus. Betakaroten fungerar även för dig som inte solar och hjälper dig att bygga upp och bevara en gyllenbrun hudfärg.

Hela 9 av 10 användare upplever att de snabbare blir bruna!

Betakaroten Premium™ innehåller hela 15 mg betakaroten, samt även koppar som bidrar till en normal hudpigmentering. Betakaroten Premium är marknadens kraftfullaste produkt med en unik sammansättning som ger ett maximalt upptag i kroppen, ingen orange färg som biverkning och maximal effekt. Regelbunden användning kan bidra till att du får en perfekt gyllenbrun hudton. Silje är en av våra nöjda kunder och henne kan du läsa mer om här.

Så här fungerar det

Vid regelbundet intag stimulerar betakarotenet pigmenten i huden, vilket bidrar till att du får en fin och gyllenbrun färg snabbare än om du solar utan «hjälpmedel». Ett intag av betakaroten innan, under och efter intensiva perioder av solande bidrar helt enkelt till att man blir brun snabbare, samtidigt som färgen varar längre. Det bekräftas av vår användarundersökning.

Sola med förnuft

Men betakaroten hjälper inte bara till att optimera solbrännan, det skyddar även huden mot skadlig UV-strålning. Betakaroten skyddar hudcellerna och förebygger solrelaterade brännskador.

Betakaroten är bra för hud som är överkänslig mot solstrålning.

Betakaroten gör även att huden blir mindre röd samt bidrar till att lindra och förhindra soleksem. Därför väljer alltfler av våra kunder att använda Betakaroten Premium hela året. På så sätt ser du till att din hud alltid har en bra grund som ger skydd mot soleksem, samtidigt som du får en brun hudton som varar längre.

Vår rekommendation!

Vi rekommenderar alla våra kunder att använda Betakaroten Premium under hela året. Många använder bara betakaroten under sommarhalvåret, men man kan med fördel använda produkten regelbundet året runt. Betakaroten Premium är rikt på antioxidanter och ger huden näring under hela året.

Inta din dagliga tablett varje dag i minst 5 månader. Du kommer att märka resultat även om du inte använder produkten så länge, men du ökar chansen till ett bra resultat om du följer våra tips. Om du bara använder Betakaroten Premium på sommaren rekommenderar vi att du använder produkten under hela sommarhalvåret. På så sätt kan du vara säker på att du har lagt grunden till en djup och varaktig solbränna. Du blir brun snabbare och färgen varar längre.

När du ska välja betakarotenprodukt är det en bra idé att satsa på den bästa. Med Betakaroten Premium är du garanterad en kvalitet som få leverantörer kan leva upp till. Vi kan betakaroten!

Nu endast
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Du får en fantastik solbränna!

Det är vad våra kunder säger, och det gör oss väldigt stolta! Bilder ljuger inte, och om du vill ha en djup och varaktig solbränna, ger vi dig nu möjlighet att få ett GRATIS paket. Erbjudandet gäller för de närmaste 24 timmarna!

GARANTI FÖR DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår bästa betakaroten till HALVA PRISET!

Gyllenbrun hudton i sommar!

Vi på betakaroten.se firar 10 års jubileum - och det gör vi med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår Betakaroten Premium GRATIS under de senaste två veckorna i Juni!