Detta kan du förvänta dig av Betakaroten Sunny Bears™

Med Betakaroten Sunny Bears lägger du grunden till en djup och varaktig solbränna. Dessutom skyddar du din hud. Så fungerar det!

Untitled design-36-3

Betakaroten skyddar bland annat huden mot soleksem och solskador. Betakaroten är ett färgämne som tillhör gruppen karotenoider. Betakaroten omvandlas till vitamin A i kroppen och färgämnet lagras i hudcellerna där underhudsfettet färgas gyllenbrunt. Det gör att huden blir brunare när kroppen exponeras för solljus. Betakaroten fungerar även för dig som inte solar och hjälper dig att bygga upp och bevara en gyllenbrun hudfärg.

Hela 9 av 10 användare upplever att de snabbare blir bruna!

Betakaroten Sunny Bears™ är små härliga björnar med mangosmak. Sunny Bears är en av de mest populära produkt med en unik sammansättning som ger ett maximalt upptag i kroppen, ingen orange färg som biverkning och maximal effekt. Regelbunden användning kan bidra till att du får en perfekt gyllenbrun hudton.

Så här fungerar det

Vid regelbundet intag stimulerar betakarotenet pigmenten i huden, vilket bidrar till att du får en fin och gyllenbrun färg snabbare än om du solar utan «hjälpmedel». Ett intag av betakaroten innan, under och efter intensiva perioder av solande bidrar helt enkelt till att man blir brun snabbare, samtidigt som färgen varar längre. Det bekräftas av vår användarundersökning.

Sola med förnuft

Men betakaroten hjälper inte bara till att optimera solbrännan, det skyddar även huden mot skadlig UV-strålning. Betakaroten skyddar hudcellerna och förebygger solrelaterade brännskador.

Betakaroten är bra för hud som är överkänslig mot solstrålning.

Betakaroten gör även att huden blir mindre röd samt bidrar till att lindra och förhindra soleksem. Därför väljer alltfler av våra kunder att använda Betakaroten Premium hela året. På så sätt ser du till att din hud alltid har en bra grund som ger skydd mot soleksem, samtidigt som du får en brun hudton som varar längre.

Vår rekommendation!

Vi rekommenderar alla våra kunder att använda Betakaroten Sunny Bears under hela året. Många använder bara betakaroten under sommarhalvåret, men man kan med fördel använda produkten regelbundet året runt. Betakaroten Sunny Bears är rikt på antioxidanter och ger huden näring under hela året.

Sunny Bears: Små härliga björnar med mangosmak

Inta dina dagliga björnar varje dag i minst 5 månader. Du kommer att märka resultat även om du inte använder produkten så länge, men du ökar chansen till ett bra resultat om du följer våra tips. Om du bara använder Betakaroten Sunny Bears på sommaren rekommenderar vi att du använder produkten under hela sommarhalvåret. På så sätt kan du vara säker på att du har lagt grunden till en djup och varaktig solbränna. Du blir brun snabbare och färgen varar längre.

När du ska välja betakarotenprodukt är det en bra idé att satsa på den bästa. Med Betakaroten Sunny Bears är du garanterad en kvalitet som få leverantörer kan leva upp till. Vi kan betakaroten!

Mer fra bloggen

SUNNY BEARS TILL HALVA PRISET MELLAN 15-31 MAJ!

Med Betakaroten Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna!

– Jag får en härlig solbränna!

Med Sunny Bears får du de bästa förutsättningarna att få en djup och gyllenbrun solbränna. Solen är redan stark i stora delar av landet, så vår rekommendation är att du börjar nu.

DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA MED SUNNY BEARS!

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum med ett oslagbart erbjudande: Härliga Sunny Bears till HALVA PRISET!