– Helt fantastiskt solbränna!

Kommentarerna från kunder som testat Betakaroten Premium är övertygande. Den här varianten av betakaroten gör att man kan vistas längre i solen utan att bli bränd. Dessutom får du en djupare och mycket mer varaktig solbränna!

Untitled design-369

Betakaroten Premium™ kan betraktas som en lyxprodukt. Det finns ingen liknande produkt på marknaden. Kvaliteten är verkligen premium – och det som står i centrum är fin solbränna och solskydd.

Betakaroten Premium har tagits fram för dig som vill få ut det bästa av sommaren. Produkten skyddar huden mot den starka solen, samtidigt som du blir ännu brunare. Du får en gyllenbrun hudton som varar längre!

En dröm för oss som älskar solen

En av de effekter som uppskattas mest med Betakaroten Premium är att produkten skyddar huden mot stark solstrålning. Du undviker problem med bränd hud och soleksem. Detta bekräftas i vår användarundersökning, där hela 9 av 10 säger att de både kan vistas längre i solen och att de snabbare blir bruna!


Vår vision var att utveckla en produkt med maximal effekt för nordisk hud, tillverkad av betakaroten från naturliga råvaror. Detta betakarotentillskott är optimerat för att ge bästa möjliga bruna färg och effekt av solande.

Djup och varaktig solbränna

Med Betakaroten Premium kan vi garantera att du får en djup och varaktig solbränna i sommar.  Om du börjar ditt intag nu kan du vara säker – då lägger du en grund som är svår att överträffa!

Vi har ett bra erbjudande för de första två veckorna i juni – nu får du HALV PRIS!

Nu endast
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Du får en fantastik solbränna!

Det är vad våra kunder säger, och det gör oss väldigt stolta! Bilder ljuger inte, och om du vill ha en djup och varaktig solbränna, ger vi dig nu möjlighet att få ett GRATIS paket. Erbjudandet gäller för de närmaste 24 timmarna!

GARANTI FÖR DJUP OCH VARAKTIG SOLBRÄNNA

Vi fortsätter fira vårt 10-årsjubileum, och vi gör det med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår bästa betakaroten till HALVA PRISET!

Gyllenbrun hudton i sommar!

Vi på betakaroten.se firar 10 års jubileum - och det gör vi med ett oslagbart erbjudande: Vi ger dig vår Betakaroten Premium GRATIS under de senaste två veckorna i Juni!